7-8 November 2026
Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

«Το Ψέμα»: Ένα δείπνο, δύο ζευγάρια και ένα μυστικό στο Σατιρικό Θέατρο

Η κωμωδία του Φλοριάν Ζελέρ κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου, με τους Μάρα Κωνσταντίνου, Ανδρέα Τσέλεπο, Σίμο Τσιάκκα και Ιωάννα Λαμπροπούλου.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2026

Δύο φιλικά ζευγάρια συναντιούνται για δείπνο και όλα μοιάζουν έτοιμα για μια ευχάριστη βραδιά. Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό που μπορεί να ανατρέψει τις ισορροπίες. Η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου παρουσιάζει «Το Ψέμα» του Φλοριάν Ζελέρ, μια κωμωδία που βάζει την αλήθεια και τις σχέσεις στο ίδιο τραπέζι, με πρεμιέρα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026.

Το έργο του πολυβραβευμένου Γάλλου συγγραφέα ανεβαίνει σε μετάφραση Μαριαλένας Κωτσάκη και σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου. Ένα δείπνο που ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις γίνεται η αφορμή για να δοκιμαστούν όσα οι τέσσερις ήρωες γνωρίζουν —ή πιστεύουν πως γνωρίζουν— ο ένας για τον άλλο.

Στη σκηνή συναντιούνται οι Μάρα Κωνσταντίνου, Ανδρέας Τσέλεπος, Σίμος Τσιάκκας και Ιωάννα Λαμπροπούλου.

Τη σκηνογραφία και την ενδυματολογία υπογράφει ο Λάκης Γενεθλής, τη μουσική η Χριστίνα Αργύρη και τον σχεδιασμό φωτισμού ο Βικέντιος Χριστιανίδης. Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαριαλένα Παπαδοπούλου. Τις φωτογραφίες και το trailer αναλαμβάνει η Black Lemon, τα γραφικά ο Νίκολα Καρσερά και την κατασκευή του σκηνικού ο Γιώργος Χριστιανόπουλος.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Πληροφορίες: Πρεμιέρα Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026, Κεντρική Σκηνή Σατιρικού Θεάτρου. Εισιτήρια: www.satirikotheatro.com. Τηλ. 22312940. Email: satiriko.tameio@cytanet.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close